lekker bijkomen in jouw stacaravan


Welkom in De Achterhoek

Een zorgeloze ontspanning in de gezonde natuur, dat wil toch iedereen? De dagelijkse beslommeringen vergeten, de kinderen in het groen laten spelen, lekker buiten ontbijten, even helemaal tot rust komen… in de Achterhoek kan het!

Het Wieskamp, gelegen in de Gelderse Achterhoek aan de Duitse grens, zorgt voor een zorgeloos verblijf: vriendelijke mensen, moderne voorzieningen en een prachtige ligging in het mooie Nationale Landschap van Winterswijk. En de gastvrije omgeving zorgt ervoor dat je je er direct thuis voelt, want op het Wieskamp heerst een gezellige, ongedwongen sfeer.

De Achterhoek is ook bijzonder kindvriendelijk. Er zijn een groot aantal speciale kinderfi ets- en wandelroutes in de streek en tevens zijn in de directe omgeving veel overdekte speeltuinen, kleine attractieparken en andere kindervoorzieningen voor een optimaal vermaak buiten het park.

Actieve omgeving

Bredevoort, Bronkhorst, Doetinchem en Doesburg liggen om de hoek, maar ook Duitse steden als Münster, Xanten, Essen en Oberhausen zijn eenvoudig vanaf Het Wieskamp bereikbaar. Ook grotere attrac ties als Movie world Bottrop, de grootse indoor skibaan van de wereld (650 mtr) in Bottrop, Burgers Zoo in Arnhem, Wunderland Kalkar zijn alle binnen een uur te bereiken. In de directe omgeving zijn verder nog musea, de steengroeve en prachtige stadjes te vinden.

Onontdekte regio

Het mooie van de Achterhoek is dat deze gemoedelijke streek nog niet overspoeld wordt door toeristen. Hierdoor blijft de authentieke sfeer van de Achterhoek behouden. Ontdek de streek zelf!

Echt Achterhoek

bel voor meer informatie over de caravans

heerlijk ontspannen in uw eigen stacaravan