lekker bijkomen in jouw stacaravan


Hartelijk welkom op Het Wieskamp

Doordat vakantiepark Het Wieskamp een echt familiebedrijf is, wordt er met hart en ziel gewerkt aan het verzorgen van een perfect vakantiegevoel voor iedereen, in elk seizoen. Door de vele voorzieningen op het terrein en de ligging in één van de fraaiste Nationale Landschappen van Nederland is Het Wieskamp een populaire bestemming voor jong en oud. Het terrein heeft vele voorzieningen en er is voor iedereen iets te doen.

In het zalencentrum en op het plein worden activiteiten georganiseerd, zoals livemuziek, bingo’s en feestavonden. Wie de rust zoekt, vindt die in het struinnatuurpark of op andere rustige hoekjes op en rond het perceel. Voor de kinderen is er in bepaalde vakantieperiodes een professioneel recreatieteam aanwezig, zijn er verschillende speeltuinen, een openluchtzwembad, een knutselclub, een jeugdhonk en onze overdekte speeltuin. Daarmee biedt het Wieskamp bij mooi of minder weer, ‘s zomers en ‘s winters, volop vertier voor alle kinderen.

Op de standplaats van jouw stacaravan vind je de rust, rondom het plein en de horeca het vertier.

En met de grote recreatieplas “het Hilgelo” en het centrum van Winterswijk op nog geen 10 minuten fietsen afstand, is Het Wieskamp daadwerkelijk de ideale vakantiebestemming in de prachtige Gelderse Achterhoek. Op Het Wieskamp is voor iedereen iets te doen: voor de ouders de feesten bingoavonden, het gezellige terras en de rustige hoekjes om heerlijk een boekje te lezen voor de kinderen het zwembad, de speeltuinen en de recreatieactiviteiten en voor de oudere kinderen het voetbaltoernooi en het jeugdhonk. Als het de kinderen goed gaat, gaat het de ouders immers ook goed!

Meer informatie >> www.wieskamp.nl

bel voor meer informatie over de caravans

heerlijk ontspannen in uw eigen stacaravan